فریلنسر کیست؛ 5 شرط لازم و ضروری برای فریلنسر شدن

به گزارش کنفرانس هکا، فریلنسر واژه ای است که در سال های اخیر احتمالا زیاد به گوش تان خورده است. فریلنسر فردی است که به خاطر توانایی ها و دانشی که دارد به صورت پروژه ای و آزاد و معمولا از راه دور برای دیگران کار می نماید.. اغلب فریلنسرها در حرفه هایی مثل عکاسی، ترجمه، نویسندگی، برنامه نویسی، طراحی سایت، گرافیک، مشاور کسب و کار، ویراستار، کپی رایتر یا نویسنده آگهی ها و متن های تجاری و تبلیغاتی و … تخصص دارند. بنا به گفته سایت Inc اگر شما این 5 ویژگی را دارید احتمالا در آینده یک فریلنسر خواهید شد.

فریلنسر کیست؛ 5 شرط لازم و ضروری برای فریلنسر شدن

1- اگر بابت بیمه مسئله ای ندارید

به عنوان یک فریلنسر شما احتیاج دارید که بیمه هایی مثل بیمه سلامت، دندانپزشکی، چشم پزشکی، بیمه عمر و بیمه از کار افتادگی داشته باشید. علاوه بر این بیمه بازنشستگی برای یک فریلنسر یک مساله اساسی است. اگر چه بسیاری از فریلنسرها گمان می نمایند زمان بازنشستگی آن ها دیرتر از سایر مشاغل اتفاق می افتد و به همین دلیل مساله بیمه را معمولا نادیده می گیرند. اما به یاد داشته باشید حتی اگر یک فریلنسر هستید باید بیمه داشته باشید. اگر ارباب رجوع یا صاحب پروژه شما را بیمه می نماید که چه بهتر، در غیر این صورت بهتر است به فکر بیمه خویش فرما باشید.

2- سودآوری به معنای بازاریابی است

اغلب فریلنسرها یا آزادکارها به صورت بازاریاب مستقل و فروشنده مستقل عمل می نمایند. شما می توانید مشتری و ارباب رجوع های جدید را مستقیما پای میز کار خودتان بیاورید. به عنوان یک فریلنسر این شما هستید که باید این کار را انجام دهید و چه بسا بخش قابل توجهی از این کار را باید بدون چشم داشت مالی به انجام برسانید. در حقیقت شما باید تمام کارها را از حسابداری، بازاریابی، فروش، انجام پروژه و تمام کارهای اجرایی را خودتان انجام دهید و ساعت های زیادی هم صرف انجام آن ها کنید. با این همه همانطور که هر تیم بازاریابی به شما خواهد گفت موارد مورد اشاره بهترین راه چاره برای جذب مخاطب هستند. حالت ایده آل برای شما به عنوان یک فریلنسر این است که همان طور که کار بیشتری انجام می دهید می توانید خودتان بازاریابی کنید، اگر چه کمتر از زمانی که مشتری و ارباب رجوع به شما مراجعه می نماید. در حقیقت اگر بر این باور هستید که سودآوری به معنای بازاریابی است شما می توانید در آینده یک فریلنسر باشید. یادتان باشد بازاریابی و فروش بخشی مهمی از هر شغلی حتی فریلنسری و آزاد کاری است.

3- زمان شما مال شماست

شما ممکن است برای انجام سفارش و خواسته های ارباب رجوع مجبور باشید 40 ساعت در هفته کار کنید. گاهی کار به جایی می رسد که شما فرصت ندارید میان پول درآوردن و پول خرج کردن یکی را انتخاب کنید و حتی گاهی بیشتر از زمان معین برای یک کارمند باید کار انجام دهید تا سفارشات را به انجام برسانید. به عنوان یک فریلنسر حتی گاهی تعطیلات هم برای شما بی معناست اما خوبی این مسئله این است که بعد از انجام پروژه بدون این که احتیاج به مرخصی داشته باشید می توانید به یک مسافرت یک ماهه جاده ای بروید. در این زمان هم حتی می توانید با مشتری ارتباط داشته باشید و زمانی که از سفر برگشتید به همکاری با مشتری حقیقی یا حقوقی خود ادامه بدهید.

4- فردی حسابگر هستید

فریلنسر بودن شغل مناسبی برای افراد کمرو و خجالتی نیست. شما مسئول این هستید که در مورد نرخ کار و هزینه های انجام کار و تحویل آن بحث کنید و چانه بزنید. مشتری در بیشتر مواقع شاید از شما بخواهد فقط نگاهی به چیزی بیندازید یا حتی یک نگاه سریع و اجمالی بیندازید که البته به این معناست که باید مجانی کاری را انجام دهید. بهتر است از همان ابتدا سطح توقعات و انتظارات را معین کنید و تمام این موارد را به صورت کتبی ثبت کنید و به امضای هر دو طرف برسانید. زمانی که بعد ازانجام کار حق الزحمه تان را دریافت کردید آن وقت از انجام این محکم کاری ها و حسابگری خود خوشحال خواهید شد.

5- شما خودتان هستید

انعطاف پذیری گاهی به این معنا است که در برخی موقعیت ها مجبورید از همکاران تان و کار گروهی در شرکت دل بکنید و خودتان به تنهایی مشغول کار شوید. بسیاری از فریلنسرها ترجیح می دهند کارشان را در منزل انجام دهند. به این ترتیب هم به آشپزخانه نزدیک هستند، هم هر وقت دل شان خواست می توانند دوش بگیرند و هم وسط روز یک چرت کوتاه بزنند. به این ترتیب یک فریلنسر حریم خصوصی معین تر و معین شده تری نسبت به کسی دارد که مجبور است هر روز سر ساعت معینی در محل کارش حاضر گردد. با این همه یک فریلنسر از جنبه اجتماعی شغلش تا حدودی بی بهره است. یکی از مزیت های حاضر بودن در محل کار و شرکت، ارتباط با شبکه همکاران و برنامه هایی است که باعث تماس و همکاری میان همکاران می گردد و از نظر اجتماعی بسیار مفید است.زمانی که شما یک فریلنسر می شوید کنترل بیشتری روی شغل تان دارید و در مورد برخی افراد (نه همه) کنترل بیشتری هم روی سبک زندگی تان دارید. یک فریلنسر باید فردی متعهد باشد و هر پروژه ای را در زمان مقرر به سرانجام برساند. یک فریلنسر در صورتی که بداند نمی تواند کاری به نحو احسن انجام دهد نباید آن پروژه را قبول کند و البته در صورت توانایی می تواند به صورت همزمان روی چند پروژه کار کند و موفق هم باشد.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: افق کوروش
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 1315

به "فریلنسر کیست؛ 5 شرط لازم و ضروری برای فریلنسر شدن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فریلنسر کیست؛ 5 شرط لازم و ضروری برای فریلنسر شدن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید