طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر بدون دردسر و فوری

به گزارش کنفرانس هکا، کباب کوبیده مرغ، یک غذای خوشمزه و محبوب ایرانی است که به علت طعم و عطر بی نظیرش، هواداران زیادی دارد. اما پخت کباب کوبیده مرغ روی منقل، احتیاج به مهارت و زمان دارد. در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر را آنالیز می کنیم. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه کباب کوبیده مرغ تابه ای را مرور نموده بودیم.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر بدون دردسر و فوری

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

  • گوشت چرخ نموده مرغ 400 گرم
  • پیاز 1 عدد بزرگ
  • زعفران دم نموده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم
  • پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
  • جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

1. گرم کردن فر

اولین مرحله از طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر این است که فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید تا وقتی مواد آماده شد سریع آن را در فر قرار دهید.

2. پخت کباب کوبیده مرغ

اکنون که فر در حال گرم شدن است پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید بعد گوشت چرخ نموده مرغ، پیاز آب گرفته، زعفران دم نموده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سوخاری (اختیاری) را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. مواد را به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شوند. در نهایت مایه کباب را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل لوله درآورید و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و کباب ها را روی آن قرار دهید. و در مرحله آخر سینی فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب ها پخته شوند.

نکته: قبل از اضافه کردن پیاز رنده شده به مواد کوبیده مرغ رستورانی، آب پیاز را خارج کنید. آب پیاز مواد کباب را شل می نماید.

نکات تکمیلی برای تهیه کباب کوبیده مرغ

تهیه و پخت کباب کوبیده مرغ در فر کار ساده ای است فقط کافی است به نکات ریز زیر هم دقت داشته باشید تا غذایتان کامل باشد.

پودر گشنیز؛ راز خوشمزه شدن کباب کوبیده مرغ

پودر تخم گشنیز یکی از ادویه های عالی برای طعم دادن به کباب است البته ترکیب طعم تخم گشنیز با مرغ عالی است. پس حتما اندازهی پودر گشنیز برای تهیه کباب کوبیده مرغ خود بهره ببرید. البته افزودن پاپریکا به دستور کوبیده مرغ هم راه چاره خوبی برای خوشمزه تر کردن این غذاست. سیر و پاپریکا هم گزینه های خوبی برای خوشمزه شدن کباب کوبیده هستند.

علت خشکی و سختی کباب کوبیده

اگر فقط از سینه مرغ بهره ببرید کباب شما خشک می گردد. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ سرخ شده می توانید از چربی گوسفند یا گوشت بهره ببرید.

افزودن کره به این کباب هم از سفت شدن کباب جلوگیری می نماید. روش دیگر استفاده از مخلوط ران و سینه برای تهیه مرغ چرخ نموده است.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 23 اسفند 1402 بروزرسانی: 23 اسفند 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 15974

به "طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر بدون دردسر و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر بدون دردسر و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید