طرز تهیه شاه میگو سوخاری و پفکی با سس سویا و سالاد کلم

به گزارش کنفرانس هکا، شاه میگو سوخاری با سس سویا و سالاد کلم (Soy Shrimp With Lime Cucumber Slaw) را می توان به عنوان یک پیش خوراک مقوی برای 4 نفر و یا به عنوان خوراک اصلی برای 2 نفر در نظر گرفت. مدت زمان تقریبی برای تهیه میگو با سس سویا و سالاد کلم 25 دقیقه است.

طرز تهیه شاه میگو سوخاری و پفکی با سس سویا و سالاد کلم

درباره ارزش غذایی میگو چه می دانید؟

  • میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است،100 گرم میگو، حاوی 77 میلی گرم آب، 99 کالری انرژی 1/18 گرم پروتئین، 163میلی گرم کلسترول و 91 میلی گرم قند است.
  • از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان، میگو کالری کمتری دارند. پروتیئن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد.
  • پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می گردد. برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است.
  • میگوها در کل دارای چربی کمی می باشند، اسیدهای چرب امگا 3 که از دسته اسیدهای چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند، در میگو ها به وفور یافت می شوند. این دسته از اسیدهای چرب می توانند در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر واقع گردد.
  • اسیدهای چرب امگا 3 هم چنین اجزای ضروری برای غشا سلول مغز و بافت چشم است. میگو منبع غنی از کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم، روی، مس، منگنز، و سلنیم است. علاوه بر این؛ کلسیم، آهن، روی، منیزیم، و فسفر میگو نسبت به سایر آبزیان بیشتر است.

مواد لازم جهت تهیه میگو سوخاری با سس سویا

شاه میگو

12 عدد

سیر

1 حبه

روغن زیتون

1 قاشق سوپ خوری

عسل یا عصاره افرا

1/2 قاشق سوپ خوری

نمک

1/2 قاشق چای خوری

سویا سس

1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه شاه میگو سوخاری با سس سویا

1. میگو ها را تمیز کنید ولی قسمت دم آن ها را باقی بگذارید و به مدت 5 دقیقه در آب جوش نیم پز کنید.

2. در ظرفی گود میگو، سیر رنده شده، ، عسل، روغن زیتون و نمک را مخلوط کنید. (توجه داشته باشید که سویا سس به اندازه کافی شور است، از اضافه کردن بیش از حد نمک خودداری کنید.)

3. تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و میگو ها را به تابه منتقل نمایید . حدود 2 تا 3 دقیقه برای هر طرف از میگوها کافیست.(در مجموع 6 دقیقه)

4. میگوها را به ظرف سرو منتقل کنید و گرم میل نمایید.

مواد لازم جهت تهیه سالادکلم

کلم سفید

1 و 1/2پیمانه

کلم قرمز

1/4 پیمانه

هویج

1 عدد متوسط

خیار

1 عدد متوسط

آب لیموی تازه

2 قاشق سوپ خوری

جعفری ساطوری شده

2 قاشق سوپ خوری

نمک

1/2 قاشق چای خوری

روغن زیتون

1 و 1/2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سالاد کلم

  1. کلم سفید خرد شده، کلم قرمز، هویج و خیار خرد شده و جعفری ساطوری شده را در ظرفی مناسب با هم مخلوط کنید.
  2. آب لیمو تازه، نمک و روغن زیتون را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و به ظرف سالاد بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
  3. سالاد را در مرکز بشقاب های مورد نظر به همراه میگو سرو کنید.

همچنین می توانید سالاد کلم و هویج را به روش های دیگری نیز تهیه کنید.

رپورتاژ رایگان: 10az10: آگهی رایگان، رپورتاژ رایگان، آگهی بنری ارزان، خرید بک لینک

روسیه: روسیه: سفر به کشور پهناور تزارها، مسکو، سن پطرزبورگ، سوچی و کازان

منبع: setare.com
انتشار: 10 شهریور 1400 بروزرسانی: 10 شهریور 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 9474

به "طرز تهیه شاه میگو سوخاری و پفکی با سس سویا و سالاد کلم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شاه میگو سوخاری و پفکی با سس سویا و سالاد کلم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید