راه اندازی بزرگترین کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه 4 میلیون

به گزارش کنفرانس هکا، رییس ستاد اجرائیات فرمان امام (ره) با اشاره به دستاورد های شرکت های دانش بنیان برای تولید دستگاه های تولید کننده ماسک گفت: ایران به زودی تبدیل به صادر کننده دستگاه های تولید ماسک می شود.

راه اندازی بزرگترین کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه 4 میلیون

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، محمد مخبر، رییس ستاد اجراییات فرمان امام (ره) روز سه شنبه در آیین افتتاح بزرگ ترین کارخانه تولید ماسک غرب آسیا در شهرک صنعتی اشتهارد در جمع خبرنگاران، گفت: در این راستا تقاضا هایی نیز داشتیم و ما نیز قرارداد هایی با شرکت های دانش بنیان برای ساخت این دستگاه ها منعقد و به زودی صادرات دستگاه های تولید ماسک را خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: امروز 2 خبر خوش برای مردم داریم که یکی راه اندازی بزرگ ترین کارگاه تولید ماسک در کشور و جنوب غرب آسیا با ظرفیت تولید روزانه چهار میلیون است که انواع ماسک ها از جمله معمولی، ان 95 و نانو در آن تولید میشود که اتفاق بزرگی است.

رییس ستاد اجرائیات فرمان امام (ره) افزود: این کارگاه تولیدی با اشتغال زایی 330 نفر و 100 میلیارد تومان سرمایه گذاری راه اندازی که در آن 41 دستگاه به تولید ماسک می پردازند که از این تعداد 31 دستگاه سه لایه زن هستند یعنی تولیدات ماسک معمولی، سه دستگاه ان 95 وسه دستگاه ضد عفونی کننده است و ماسکی که در این واحد تولیدی تهیه می شود، در همین مکان نیز ضدعفونی و استریل می شود.

مخبر با بیان اینکه برای نخستین بار تجهیزاتی که بتواند ماسک ان 95 را تولید کند به زودی در همین محل راه اندازی می شود، گفت: پارچه نانو نیز در حال تولید است چرا که هر جایی که این نوع پارچه در اختیار نباشد، تولید ماسک ان 99 و یا ان 99 که با اطمینان در بازار بتوان تهیه کرد، امکان پذیر نخواهد بود، اما در اینجا این پارچه تولید می شود.

وی ادامه داد: در صورت اشباع بازار، این آمادگی وجود دارد که به صادرات ماسک بپردازیم و با وجود اینکه این کشور ها به ما ماسک ندادند، اما در صورت بالاتر رفتن از ظرفیت بازار، به این کشور ها نیز می توانیم صادرات داشته باشیم.

مخبر افزود: البته تمام تولیدات را تا رفع نیاز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اختیار این وزارتخانه با زیر قیمت تمام شده قرار می دهیم، قیمت ماسک اکنون در کشور مناسب نیست و حداکثر باید 600 تا 700 تومان باشد، که البته با وارد شدن این محصولات به بازار، تولیدات متفرقه ای که وارد می شوند به صورت طبیعی وزارت بهداشت دیگر استفاده نخواهد کرد و موجب شکستن قیمت ها می شود.

وی ادامه داد: ماسک باید به صورت وفور در همه مکان ها پیدا شود که به زودی این اتفاق خواهد افتاد، در زمانی که کشور های بزرگ به سرقت ماسک افتادند و برای تامین ماسک مورد نیازشان هواپیما می دزدند، در کانون و مکان های مختلف بچه های جهادی در سراسر کشور از ابتدا اجازه ندادند که این بحران در کشور ما ایجاد شود و امروز شاهد توفیقی بودیم که توسط فرزندان امام (ره) و سربازان آقا به صورت 24 ساعته، این کارگاه از 25 اسفند عملیات اجرایی آن آغاز و امروز شاهد راه اندازی آن هستیم.

رییس ستاد اجرائیات فرمان امام (ره) در ادامه مطرح نمود: خبر خوش دیگر این است که برای نخستین بار توسط شرکت های دانش بنیان و با پشتبانی ستاد اجرایی توانستیم این دستگاه را در داخل کشور تولید کنیم، دستگاه هایی که توسط جوانان نخبه کشورمان تولید شده از نظر کیفیت بسیار بهتر از دستگاه های وارداتی است و به زودی صادر کننده دستگاه های ماسک زن خواهیم شد، که تقاضا هایی نیز آمده و به همین منظور با شرکت های دانش بنیان قرارداد هایی منعقد شده که رویداد مهم و بزرگی است.

مخبر با بیان اینکه بیش از دارایی مان از نقدینگی و گرقتن تسهیلا ت از بانک ها در عرصه هایی، چون سیل، زلزله و ماسک هزینه کردیم، گفت: در بخش ماسک تا به امروز 800 میلیارد تومان هزینه که بخشی با سرمایه گذاری و بخشی به صورت بلاعوض تامین شده است.

وی با بیان اینکه یک میلیون بسته غذایی در کشور تولید می کنیم، گفت: بیش از 2 تا سه میلیون تا به امروز ماسک و مواد ضدعفونی به مناطق محروم ارسال کردیم که تا رفع نیاز مردم ادامه دارد.

پارمیس: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای پارمیس

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 9944

به "راه اندازی بزرگترین کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه 4 میلیون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راه اندازی بزرگترین کارگاه تولید ماسک با ظرفیت تولید روزانه 4 میلیون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید