خواص بی نظیر این میوه برای لاغر شدن
به گزارش کنفرانس هکا، نقش مثبت بعضی میوه ها و خوراکی های طبیعی در افزایش متابولیسم و یاری به روند سوزاندن چربی های اضافی ثابت شده است. هر چند برنامه ریزی برای رژیم غذایی متعادل و انجام ورزش نقش مهمی در سوزاندن چربی بدن دارند اما مصرف این میوه ها و خوراکی ها نیز می تواند به این روند یاری کند.
نقش مثبت بعضی میوه ها و خوراکی های طبیعی در افزایش متابولیسم و یاری به روند سوزاندن چربی های اضافی ثابت شده است.
متخصصان تغذیه مصرف یک تا دو سیب در روز را برای کاهش چربی توصیه می نمایند. علت این امر وجود زیاد نوعی فیبر به نام پکتین است که توانایی سلول ها در جذب چربی را کاهش می دهند. فیبر زیاد در سیب باعث می گردد که فرد احساس سیری کند.
نتیجه چند پژوهش نشان داده است که مصرف سیب بین 30 تا 60 دقیقه پیش از وعده غذایی باعث کاهش کالری دریافتی می گردد. از سوی دیگر بنا به تحقیقات اجرا شده آنتی اکسیدان های موجود در سیب از ابتلا به سندرم متابولیسم (نشانگان سوخت و سازی) جلوگیری می نماید.
سندرم متابولیسم به ترکیب چند عامل تهدیدنماینده سلامتی از جمله کلسترول بالا، فشار خون بالا و شرایط پیش دیابت (Prediabetes) که معمولا همراه با جمع شدن چربی به دور کمر روی می دهد اطلاق می گردد.
منبع: گردشبان