تصاویر تور رالی موتورسواری پاریس که وارد ایران شدند ، گردشگران به اصفهان و شیراز می روند
به گزارش کنفرانس هکا، تور رالی موتور سواری پاریس - اصفهان با هدف طبیعت گردی و بازدید از امکان تاریخی و باستانی شامگاه شنبه 26 مرداد به وسیله مرز بازرگان وارد کشور شد.

خبرنگاران: این گروه که شامل 40 گردشگر هستند از کشورهای فرانسه، سوئیس و انگلستان به ایران سفر نموده اند و مقصد اصلی آنان اصفهان و شیراز است.
این گردشگران با 25 دستگاه موتور و چهار دستگاه اتومبیل با هدف بازدید از امکان تاریخی و باستانی کشور و طبیعت گردی در این جهت رهسپار ایران شده اند.
سرپرست اداره کل گمرک بازرگان در این زمینه به ایرنا گفت: تور رالی موتورسواری پاریس 11 روز در ایران حضور خواهند داشت و سپس بعضی از این گردشگران پنجم شهریور به وسیله پرواز اصفهان به استانبول سفر می نمایند و پنج دستگاه موتورسیکلت نیز به وسیله همین مرز از ایران خارج می گردد.
گمرک بازرگان یکی از بزرگترین مرزهای زمینی کشور و دروازه ورود به ایران و اروپا به شمار می رود و در شمال غرب کشور واقع است.
تصاویری از این گردشگران را ببینید:
منبع: چمدانسبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید
طفره: طفره: تارنمای خبری تحلیلی