برنج صورتی، غذایی عجیب با مزه ای باورنکردنی

به گزارش کنفرانس هکا، بسیاری از محبوب ترین غذاهای آماده متشکل از برنج و گوشت گاو است. اکنون، دانشمندان در کره پیروز شده اند سلول های گوشتی را در داخل دانه های برنج رشد دهند تا یک غذای آماده همه جانبه ایجاد نمایند.

برنج صورتی، غذایی عجیب با مزه ای باورنکردنی

به گزارش خبرنگاران ، سوهیئون پارک (Sohyeon Park)، از دانشگاه یونسی (Yonsei)، کره جنوبی، می گوید: تصور کنید که تمام مواد مغذی مورد احتیاج خود را از برنج پروتئینی بدست آوریم.

برنج در حال حاضر سطح مواد مغذی بالایی دارد، اما افزودن سلول های دامی به آن می تواند آن را بیشتر تقویت کند. ما معمولا پروتئین مورد احتیاج خود را از گوشت به دست می آوریم، اما فراوری گوشت، منابع و آب زیادی مصرف و گازهای گلخانه ای زیادی آزاد می نماید.

گوشت گاو پرورشی معمولا از سلول های گاو که در یک داربست بیولوژیکی ساخته شده از ژلاتین یا کلاژن قرار داده شده است، رشد می نماید که به آن اجازه می دهد شبیه برش های واقعی گوشت باشد.

در این گزارش بیشتر درباره این اختراع بخوانید.

5858

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 29 بهمن 1402 بروزرسانی: 29 بهمن 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 15186

به "برنج صورتی، غذایی عجیب با مزه ای باورنکردنی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برنج صورتی، غذایی عجیب با مزه ای باورنکردنی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید