باند جعل اسناد ملکی در قم منهدم شد
به گزارش کنفرانس هکا، فرمانده انتظامی قم با اشاره به انهدام باند پنج نفره جاعلان اسناد ملکی در این استان گفت: این افراد پس از سند سازی جعلی زمین های بلاصاحب، سند تک برگی اخذ و قصد فروش به ارزش 110 میلیارد ریال داشته که توسط کارآگاهان پلیس آگاهی استان دستگیر شدند.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران و به نقل از خبرگزاری ایرنا، روز دوشنبه پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمود میرفیضی اظهارداشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی اقدام به سند سازی جعلی زمین های بلاصاحب و اخذ سند تک برگی و فروش آن به دیگران می کنند، بلافاصله موضوع با توجه به حساسیت آن در دستور کار کارمطلعان پلیس مطلعی استان قرار گرفت.
وی اضافه نمود: در ادامه طی تحقیقات تخلفات در این زمینه محرز شد، بنابراین کارمطلعان با هماهنگی مقام قضائی استان ابتدا متهم اصلی و سپس چهار تَن از همدستانش را دستگیر کردند که با اعتراف افراد به بزه انتسابی، اسناد جعلی قابل توجهی به ارزش 110 میلیارد ریال از منزل شان کشف شد.
میرفیضی گفت: در ادامه تحقیق ها تعیین شد اسناد جعلی توسط دفتر اسناد رسمی در یکی از استان های همجوار به ثبت رسیده و اسناد دیگری نیز متعلق به سایر استان ها در آن دفتر خانه جعل شده است، بنابراین به ثبت اسناد استان اعلام تا اقدام قانونی در این خصوص صورت گیرد.
فرمانده انتظامی قم در ادامه برای پیشگیری از تخلف ها و جرایم، بر شناسایی املاکی که فاقد سند مالکیت بوده و تعیین تکلیف آن ها و نیز متصل شدن کلیه دفترخانه های اسناد رسمی در سراسر کشور به یکدیگر و به ادارات ثبت بصورت آنلاین، تاکید کرد.
104 کیلو حشیش در قم کشف شد
فرمانده انتظامی قم همچنین گفت: 104 کیلوگرم حشیش طی عملیاتی مشترک با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان یزد کشف شد.
میرفیضی اظهارداشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قم با انجام اقدام های فنی و اطلاعاتی از اقدام قاچاقچی مبنی بر انتقال مواد مخدر با یک دستگاه خودرو پراید از استان های جنوب شرقی کشور به سمت استان یزد مطلع و پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
وی گفت: با اقدام های خاص پلیسی و تبادل اطلاعات به موقع با پلیس مبارزه با مواد مخدر این استان، خودرو مذکور در محور مواصلاتی یزد شناسایی و توقیف شد.
فرمانده انتظامی قم اضافه نمود: ماموران در بازرسی از خودرو، 104 کیلوگرم حشیش کشف و متهم و همدستش را دستگیر که برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
سردار میرفیضی شرح داد: پل ارتباطی تلفن 110 به صورت شبانه روزی در خدمت مردم عزیز بوده و انتظار می رود شهروندان ضمن همکاری مستمر با پلیس در صورت مشاهده و یا اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق این سامانه به پلیس اطلاع دهند.
منبع: جام جم آنلاینپریها: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.