75 درصد ارزش جنگل ها زیست محیطی است

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران، جلیل سلطان نژاد ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در محل اداره کل منابع طبیعی، با بیان اینکه پوشش گیاهی موجب حفظ و امنیت خاک و آب وهوا می گردد، اضافه نمود: پوشش گیاهی باعث جلوگیری از حوادثی چون سیل می گردد.

75 درصد ارزش جنگل ها زیست محیطی است

وی به وضعیت مراتع در استان زنجان اشاره نمود و گفت: در استان زنجان 240 هزار و 442 هکتار مراتع خوب وجود دارد که 21 درصد از مجموع مراتع استان زنجان را تشکیل می دهد و 37 درصد مراتع استان زنجان کم تراکم است.

سلطان با بیان اینکه 843 سامانه علوفه ای در استان زنجان شناسایی شده است، گفت: دراستان زنجان 22 هزار خانوار بهره بردار مستقیم مراتع هستند.

وی توضیح داد: برای اینکه جنگل ها حفظ و صیانت گردد باید مردم با این اداره همکاری لازم را داشته باشند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی استان زنجان با بیان اینکه آتش سوزی در سال های اخیر در استان زنجان افزایش داشته است، توضیح داد: آتش سوزی در جنگل ها و مراتع یکی از آفت های مهم در استان زنجان است که باید برای کاهش این حوادث نسبت به آموزش مردم برنامه ریزی گردد.

سلطان نژاد با بیان اینکه جنگل ها ارزش و اهمیت زیادی دارند، ابراز کرد: 25 درصد ارزش جنگل ها جنبه مالی دارد و 75 درصد ارزش زیست محیطی است.

وی اضافه نمود: دو برابر ظرفیت مراتع در استان زنجان دام داریم و این امر می تواند فشار زیادی بر مراتع داشته باشند.

sabzevartoday.ir: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

tafreh.ir: طفره: تارنمای خبری تحلیلی

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 2134

به "75 درصد ارزش جنگل ها زیست محیطی است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "75 درصد ارزش جنگل ها زیست محیطی است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید