50نقطه مرکزی بر اثر برف دچارقطع برق شد، اعزام 19اکیپ برای برطرف مشکل
به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران، محمد الله داد گفت: 19 اکیپ شرکت توزیع برق استان برای برطرف مسائل ناشی از قطعی در حال خدمات رسانی هستند و علاوه بر آنها 10 خودروی سپاه روح الله استان مرکزی نیز در این عملیات ها به کارگیری شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی اعلام کرد: اکیپ های دیگر توزیع برق استان مرکزی نیز با تجهیزات کامل در نقاط مختلف استان پراکنده هستند و نسبت به برطرف مسائل اقدام می کنند.
الله داد گفت: شکستن و سقوط شاخه های درختانی که تحمل وزن برف را نداشته، ممکن است باعث ایجاد خاموشی مقطعی در بعضی از نقاط گردد، بنابراین از شهروندان تقاضا می گردد از وسیله های ایمن و عایق همانند چوب های بلند نسبت به تکاندن برف شاخه های درختان اقدام کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان مرکزی اعلام کرد: از مشترکان تقاضا می گردد در صورت بروز هرگونه مشکل با شماره 121 واحد اتفاقات و عملیات شرکت تماس برقرار کنند.
منبع: خبرگزاری مهرپارمیس: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای پارمیس