پاسخ سوالات خود در زمینه افسردگی را اینجا بخوانید، بخش چهارم

به گزارش کنفرانس هکا، یک روانشناس بالینی به سوالاتی که کاربران خبرنگاران در قسمت کلینیک آنلاین مطرح نموده اند، پاسخ داد.

پاسخ سوالات خود در زمینه افسردگی را اینجا بخوانید، بخش چهارم

به گزارش خبرنگار ؛ پاسخ سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت کلینیک آنلاین مطرح نموده بودند، منتشر شد.

شما هم می توانید با مراجعه به کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود، پاسخ را از پزشکان مربوطه دریافت کنید.

پاسخ سوالات شما در زمینه افسردگی را سمیرا درویشی روانشناس بالینی پاسخ داده است.

36 ساله و دختر هستم؛ ازدواج نکردم و موقعیت ازدواج به دلیل مسائل خانوادگی ندارم امکان مشاوره هم ندارم، از زندگیم ناراضی و افسرده هستم و هیچ آینده ای متصور نیستم، چه کنم؟

صبر تنها نسخه ای است که می توان برای شما تجویز کرد؛ باید زندگی خود را تغییر دهید، تفریح، کار و ارتباط با دوستان راهی برای شاد کردن هستند، زمانی که شاد باشید می توانید افرادی بیشتر را جذب خود کنید، برای اینکه بتوانید فردی را جذب کنید باید خود را از حالت افسردگی خارج کنید و به فکر آینده روشن برای خود باشید.

دختری 10 ساله دارم که در مدت اخیر بسیار پرخاشگر شده است؛ مرتب با همه درگیری لفظی دارد و حتی روی دیگران دست بلند می نماید، بسیار هم استرس دارد، با اینکه شاگرد ممتازی است به خاطر استرس آزمون هایش استرس زیادی داشت به طوری که معلمشان متوجه تغییر رفتار و تغییر رنگ صورت او می شد و نتیجه تمام آزمون هایش هم خیلی خوب بود؛ آیا این استرس و پرخاشگری شدید می تواند به علت افسردگی باشد و باید چه اقدامی کنم؟

استرس یکی از دلایل بروز افسردگی است؛ در قدم اول باید محیطی آرام برای او فراهم کنید و در خانه به هیچ عنوان با او پرخاشگری نکنید، این حالت می تواند در او باقی بماند و توصیه می گردد حتما نزد یک روانشناس ببرید تا از نزدیک با او صحبت کند.

افسردگی یک انتخاب است نه یک بیماری

افسردگی یک انتخاب است یا یک اختلال و بیماری؟

افسردگی یک انتخاب است نه یک بیماری؛ فرد احتیاج به آزادی، احتیاج به بقا، سرگرمی، عشق و تعلق و احتیاج به قدرت و احساس ارزشمندی دارد، فرد مبتلا به افسردگی کسی است که یکی از احتیاجهایش به طور جدی آسیب دیده و درصدد برطرف آن برنیامده است، این ارتباط معیوب طی سال ها به دیگر احتیاج های او لطمه می زند و اندک اندک از همه جهت آسیب می بیند، افسردگی در دیگر رویکرد های روان شناسی یک بیماری است، اما در نظریه انتخاب یک رفتار کلی تلقی می گردد.

در سال 89 شیمی درمانی شدم، چند سال است دست، صورت و پاهایم شدید ورم می نمایند؛ اکو قلب، آزمایش کلیه و تیروئید انجام داده ام که مسئله ای نیست، نمک اضافی استفاده نمی کنم، ورم ها در دوران ناراحتی شدیدتر می گردد، وقتی ناراحت می شوم گرمم می گردد، تپش قلب می گیرم عرق گرم دارم و ورم می کنم، پزشکان می گویند از استرس و اضطراب است، فشار روحی زیادی دارم، دلیل این حالت چیست؟

استرس می توان گفت عامل اصلی بیماری ها به شمار می رود؛ باید استرس تان را کاهش دهید و محیطی آرام برای خود فراهم کنید.

چرا دچار افسردگی می شویم؟

حدود سه سال پیش بر اثر اتفاقی دچار استرس و اضطراب شدم که روانپزشک تشخیص پنیک و هیپوکندریا داد؛ داروی آسنترا خیلی موثر بود و تمامی علایم استرس را کاهش داد، مشاوره روانشناسی رفتم که گفتند طرحواره یا تله زندگی دارم، اعتماد به نفسم پایین است و حوصله هیچ کاری هم ندارم، بیشتر اوقات می خوابم، قبلا اینطور نبودم خیلی فعال بودم، اما از سه سال پیش تا حالا اینجوری شدم؛ فقط یک سال مشاوره رفتم، اما دوست دارم کاملا خوب شوم و استرسم کم گردد، باید چه کار کنم؟

داروهایتان را نباید قطع کنید و اگر قصد قطع کردن دارید باید با نظر پزشک متخصص باشد؛ جلسات روانپزشکی را باید تکمیل کنید.

برادرم به هیچ وجه حرف کسی را قبول نمی نماید، او را پیش روان شناس بردیم، بیست روز بستری شد اما تاثیری نداشت؛ پدر و مادرم را اذیت می نماید چه کنیم؟

با این اطلاعات نمی توان پاسخ داد و احتیاج به مشاور از نزدیک است.

41 ساله هستم، ترس و اظطراب امانم را بریده است؛ ترس از اینکه بلایی سرم بیاد دیوانه ام نموده است، آنقدر اظطراب دارم که با داشتن شرایط اقتصادی متوسط حتی نمی توانم به ازدواج فکر کنم، آنقدر نگرانم که از 18 سالگی مو های سرم ریخت و الان سرم به کلی طاس شده است. فکر می کنم همه دشمن هستند و می خواهند بلایی سرم بیاورند، از اینکه بمیرم خیلی می ترسم حتی از خوابیدن هم می ترسم، فکر می کنم اگر بخوابم دیگر بیدار نمی شوم، از روانپزشک ها خیلی می ترسم فکر می کنم اگر بروم حتما بلایی سرم می آورند، باید چه کار کنم؟

به هم ریختگی های ذهن خود را مرتب کنید؛ به هم ریختگی جسمی برابر است با به هم ریختگی روانی و ذهنی؛ فضای کاری درهم ریخته و نامرتب آسایش را مختل می نماید و این حس، که کارمان هیچ وقت تمام نخواهد شد را به ما القا می نماید؛ بنابراین 15 دقیقه از وقت خود را صرف مرتب کردن محل زندگی یا کار خود کنید و سپس عادت کنید که همه چیز را تمیز و عاری از هرگونه عنصر اضطراب زا نگاه دارید، این کار به شما یاری خواهد نمود منطقی فکر کنید و در نتیجه هیچ جای اضطرابی برای شما باقی نخواهد ماند.

دست هایم می لرزد، زیاد عرق می کنم این عرق در زیر بغل زیاد است؛ نوشتن برایم خیلی سخت است این مشکل چیست و چگونه آن را درمان کنم؟

تعریق زیاد ممکن است علامت مسائل تیروئیدی، دیابت و یا عفونت باشد؛ تعریق زیاد در افراد مبتلا به اضافه وزن نیز نسبت به سایر افراد شایع تر است؛ باید به روانشناس مراجعه کنید.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 3842

به "پاسخ سوالات خود در زمینه افسردگی را اینجا بخوانید، بخش چهارم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاسخ سوالات خود در زمینه افسردگی را اینجا بخوانید، بخش چهارم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید