تور مقرون به صرفه اروپا: شرایط مسافران واکسینه شده با سینوفارم در اروپا

به گزارش کنفرانس هکا، نوع دلتا COVID-19 هم چنان در قاره اروپا و بیشتر نقاط دیگر جهان شایع است. اما بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن مسافرانی را که کاملاً در برابر این بیماری واکسینه شده باشند، می پذیرند. بیشتر کشورهای اروپایی تصمیم گرفته اند که شرایط واکسیناسیون را برای تسهیل سفر و هم چنین حفظ سلامت عمومی ایجاد کنند.

تور مقرون به صرفه اروپا: شرایط مسافران واکسینه شده با سینوفارم در اروپا

با ما سفر کنید و با تور مقرون به صرفه اروپا از قاره سبز اروپا تماشا کنید و با دریافت خدمات ویزای شینگن از گردش به دور اروپا لذت ببرید.

بخش بزرگی از کشورهای اتحادیه اروپا/منطقه شنگن فقط واکسن هایی که از طریق آژانس دارویی اروپا (EMA) تأییدشده است را به عنوان مدرک معتبر واکسیناسیون به رسمیت می شناسند.

در نتیجه همه مسافرانی که واکسیناسیون خود را با تزریق فایزر، آسترازنکا، جانسون و مدرنا تکمیل کرده اند، هنگام ورود به این کشورها، مسئله ای نخواهند داشت. اما واکسن های دیگر، مانند واکسن سینوفارم هنوز تاییدیه این آژانس را کسب نکرده است.

سفر ایرانی ها در جستجوی دریافت واکسن کرونا درست یا غلط؟

درباره واکسن سینوفارم

واکسن سینوفارم از طریق، یک شرکت دولتی در چین ساخته شده است. استفاده از آن در بیش از 50 کشور مجاز می باشد. ده ها میلیون دوز از این واکسن در سراسر جهان تزریق شده است. از این اندازه بیش از 100 میلیون دوز آن خارج از چین مصرف شد. درنتیجه، این محصول بخش عمده ای از برنامه های واکسیناسیون را در بسیاری از کشورها تشکیل می دهد.

واکسن سینوفارم یک واکسن غیرفعال است، یعنی حاوی یک ویروس کرونا کشته شده می باشد که نمی تواند زنده شود. این واکسن از رویکرد متفاوتی نسبت به واکسن های مبتنی بر سیستم عامل های حامل ویروس ضعیف شده استفاده می کند.

ازلحاظ تاریخی بسیاری از واکسن ها از این روش استفاده کرده اند. به عنوان مثال می توان موارد مربوط به هاری و فلج اطفال را نام برد. ساخت واکسن های غیرفعال آسان است و به دلیل ایمنی آن ها، مشهور هستند. اما در مقایسه با برخی دیگر از انواع واکسن ها واکنش ایمنی ضعیف تری را ایجاد می کنند.

کارت دیجیتال واکسن کرونا حاوی QR-Code را چگونه بگیرم؟ لیست واکسن های مورد تایید کشورها به صورت ویدیو

کشورهای اروپایی که ورود مسافران واکسینه شده با سینوفارم را می پذیرند

با توجه به داده های ارائه شده، برخی کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شنگن واکسن سینوفارم را به عنوان مدرک معتبر مصونیت در برابر COVID-19می پذیرند. این کشورها عبارتند از: اتریش، بلژیک، بلغارستان، کرواسی، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، رومانی، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد و سوئیس اما از پذیرش مسافر به داخل کشور ممانعت می کنند.

اسپانیا یکی از اولین کشورهایی است که واکسن سینوفارم را به رسمیت شناخته است. درحالی که سایر کشورها در ابتدا فقط به مسافرانی اجازه ورود می دادند که با واکسن تأییدشده از طریق EMA واکسینه شده بودند. در آن زمان، مقامات کشورهای اروپایی تأکید کردند که هر واکسنی که از طریق آژانس دارویی اروپا، EMA و WHO مجاز است، پذیرفته می شود.

هم چنین هلند برای ورود گردشگران و حرکت آزادانه آن ها، اجازه ورود به تمام مسافرانی را که با واکسن سینوفارم واکسینه شده بودند، داد. این کشور تا زمانی که گواهی واکسیناسیون حاوی تمام اطلاعات لازم باشد و نشان دهد که واکسیناسیون با سینوفارم اجرا شده است، ورود مسافران را می پذیرد.

علاوه بر هلند، فنلاند به منظور رعایت بهداشت، اعلام کرد که همه مسافرانی که از واکسن های تأییدشده از طریق EMA یا WHO ازجمله واکسن سینوفارم تزریق کرده اند، کاملاً واکسینه شده تلقی می شوند. درنتیجه، در هنگام ورود به کشور فنلاند قرنطینه نخواهند شد.

در مورد اتریش، این کشور سینوفارم را به عنوان یک سند معتبر مصونیت به رسمیت می شناسد. اما مقامات خاطرنشان کرده اند، مسافرانی که با سینوفارم واکسینه شده اند مجاز به ورود به هتل ها، رستوران ها یا دسترسی به سایر خدمات در این کشور نیستند.

دلیل به رسمیت نشناختن واکسن سینوفارم در برخی از کشورهای اروپایی

وقتی از طریق سازمان بهداشت جهانی (WHO) صحبت از تزریق واکسن اضطراری می شود، بخشی از کشورهای اروپایی، استفاده از واکسن سینوفارم را مدنظر قرار می دهند. اما این واکسن در کشورهای اروپایی کمتر شناخته شده می باشد، زیرا هنوز از طریق EMA تأیید نشده است. کشورهای اروپایی اطلاعات زیادی در مورد عملکرد واکسن های آسترازنکا و فایزر در اختیار دارند. اما در مورد سینوفارم، اطلاعات زیادی در مورد عملکرد آن در دست نیست. بنابراین نمی توانند از اثربخشی آن مطمئن باشند.

در کشورهای غربی، به طور قابل ملاحظه ای، توجه افراد بر روی هر یک از واکسن های COVID-19 ساخت غرب متمرکزشده است. اما در سطح جهانی، واکسن های ساخته شده در غرب تنها محصولات موجود نیستند. به عنوان مثال، چین چندین واکسن COVID-19 تولیدکرده است اکنون از این واکسن ها برای محافظت از مردم در داخل و خارج از چین استفاده می شود.

سازمان بهداشت جهانی (WHO) استفاده موقت از واکسن سینوفارم را توصیه می کند. این سازمان اعلام کرده است که سینوفارم به اندازه کافی ایمن و مؤثر می باشد. با این وجود در برخی از کشورها با تزریق سینوفارم، موارد مبتلا به COVID-19 افزایش یافته است. حتی گزارش هایی مبنی بر آلوده شدن افراد واکسینه شده نیز وجود دارد.

انواع واکسن های رایج کرونا در جهان را بشناسید.

منبع: ژیوار
انتشار: 1 خرداد 1401 بروزرسانی: 1 خرداد 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 13718

به "تور مقرون به صرفه اروپا: شرایط مسافران واکسینه شده با سینوفارم در اروپا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور مقرون به صرفه اروپا: شرایط مسافران واکسینه شده با سینوفارم در اروپا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید