طرز تهیه اسپرسوی خوش طعم خانگی

به گزارش کنفرانس هکا، اسپرسو نوعی قهوه غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شد. اسپرسو از طریق ماشین قهوه ساز و با عبور دادن آب جوش با فشار از میان قهوه آسیاب شده تهیه می گردد. در این مطلب طرز تهیه قهوه اسپرسو را با دستگاه اسپرسوی خانگی روگازی (موکاپات) آموزش داده ایم.

طرز تهیه اسپرسوی خوش طعم خانگی

مواد لازم

پودر قهوه اسپرسوی با کیفیت

آب سرد

موکاپات

شکر

فنجان های کوچک

طرز تهیه

مرحله اول: اگر قصد دارید قهوه را خودتان آسیاب کنید به یاد داشته باشید، برای تهیه قهوه اسپرسو باید دانه های قهوه، نرم آسیاب گردد.

مرحله دوم: اول از همه مخزن آب اسپرسوساز را تا محل تعیین شده با آب سرد پر کنید.

مرحله سوم: قهوه آسیاب شده را داخل فیلتر بریزید. قهوه باید کاملا فیلتر را پر کند. اما آن را فشرده نکنید که راه ورود آب بسته نگردد.

مرحله چهارم: بخش قوری اسپرسوساز را روی فیلتر پر از قهوه پیچ کنید. حال آن را روی شعله بالاتر از متوسط قرار دهید. بگذارید آب جوش بیاید و اسپرسو در مخزن بالایی جمع گردد. سپس آن را در فنجان بریزید و میل کنید. تا این جا اسپرسوی ساده شما آماده است و می توانید نوش جان کنید، اما برای این که اسپرسو متفاوتی را تجربه کنید مراحل بعدی را به دلخواه انجام دهید.

مرحله پنجم: در حین دم کشیدن قهوه، شکر را در ظرفی که برای مخلوط کردن آماده نموده اید بریزید. نسبت شکر به قهوه، یک قاشق چای خوری به ازای هر فنجان مناسب است.

مرحله ششم: به محض آماده شدن اسپرسو آن را از روی حرارت بردارید و قسمتی از آن را در ظرف مخصوص مخلوط کردن با شکر مخلوط کنید. پس از ریختن آغاز به هم زدن کنید نتیجه نهایی باید چیزی شبیه به کره بادام زمینی باشد. وقتی به طور کامل مخلوط شد دوباره مقداری اسپرسو اضافه کنید و به همین ترتیب به کار خود ادامه دهید.

نکته ها

*توصیه می گردد فنجان اسپرسو را قبل از ریختن قهوه در آن با آب گرم بشویید تا در تماس با قهوه اسپرسو آن را سرد نکند.

*قبل از تهیه از تمیز و خشک بودن فیلتر اطمینان حاصل کنید. دانه های قهوه از قبل مانده طعم اسپرسو را خراب می نماید.

*اگر مایل هستید تلخی اسپرسو کمتر باشد دانه های قهوه را کمی درشت تر آسیاب کنید.

*برای خامه بیشتر قهوه را دو بار آسیاب کنید.

*قسمت بالایی یا همان مخزنی را که اسپرسو داخلش جمع می گردد زمانی محکم کنید که آب در مخزن پایینی در حال جوشیدن باشد و تا زمانی که جوش نیامده است بگذارید شل باشد.

اردکان خبر: با قدیمیترین سایت خبری فارسی همراه شوید

منبع: گردشبان
انتشار: 15 مرداد 1400 بروزرسانی: 15 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 12623

به "طرز تهیه اسپرسوی خوش طعم خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسپرسوی خوش طعم خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید