شرکت چینی BOE سازنده پنل اولد میت 20 پرو است
به گزارش کنفرانس هکا، گوشی میت 20 و میت 20 پرو تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند ولی احتمالا مهم ترین تفاوت آن ها، در زمینه صفحه نمایش است. هرچند بریدگی نمایشگر موجود در میت 20 پرو هواداران زیادی ندارد، ولی همین بریدگی سیستم تشخیص چهره سه بعدی را در خود جای داده است.

در مقایسه با میت 20، مدل پرو از نمایشگر کمی کوچک تر ولی با رزولوشن بالاتر و بسیار باکیفیت تر بهره می برد. این روزها بسیاری از شرکت ها، از اپل و سامسونگ گرفته تا ال جی و گوگل، برای گوشی های پرچم دار خود از بهترین پنل های اولد استفاده می نمایند. اگرچه شرکت سامسونگ در زمینه پنل های اولد حرف اول را می رند، ولی هواوی ترجیح داده از شرکت چینی BOE برای تامین نمایشگرهای میت 20 پرو استفاده کند.
نمایشگر این گوشی هنوز مورد آنالیز های دقیق قرار نگرفته ولی اگر بتواند توجه کارشناسان را جلب کند، شرکت BOE به یک کاندیدای قَدَر برای تامین نمایشگر نسل بعدی آیفون ها بدل می گردد. این کمپانی چینی در سال 1993 تاسیس شده و تا همین اواخر، تمرکز آن عمدتا معطوف به ساخت پنل های LCD بوده است.
در گزارش مربوط به پنل های میت 20 پرو، اشاره ای به تامین نماینده نمایشگرهای میت 20X نشده است. این گوشی هم از پنل اولد مجهز به بریدگی نمایشگر قطره ای بهره می برد ولی رزولوشن آن پایین تر از مدل پرو است. همچنین نباید میت 20 پورشه دیزاین را از قلم بیندازیم که از نمایشگر مشابه مدل پرو بهره می برد. مدل قبلی این گوشی، مجهز به پنل ساخت ال جی بود و به نظر می رسد هواوی از این همکاری اصلا راضی نبوده است.
منبع: Phone Arena
منبع: دیجیکالا مگ