سعادتمند: حجازی بودن، کار آسانی نبود

به گزارش کنفرانس هکا، مدیرعامل باشگاه استقلال در آستانه نهمین سالگرد درگذشت ناصر حجازی پیامی را صادر کرد.

سعادتمند: حجازی بودن، کار آسانی نبود

به گزارش خبرنگاران، متن پیام احمد سعادتمند در آستانه نهمین سالگرد اسطوره فقید باشگاه استقلال به شرح زیر است:

می گویند: پهلوانان هرگز نمی میرند. برای ناصرخان حجازی هم باید گفت و نوشت که هرگز نرفت و از یادها هم نمی رود. برای مردی که صداقت و صراحت کلامش ستودنی بود، برای مردی که با گذشت 9 سال از پروازش در باورها نمی نشیند که ناصرخان حجازی از بین ما رفته است و مردم هنوز چون زنده ای پایدار، او را دوست دارند. حجازی بودن، حجازی ماندن آسان نبود.

باید مردباشی، جوانمردی کنی تا حجازی باشی و او چنین بود. چنان در دل ها باقی ماند که امروز همچون پهلوانی زنده او را می ستایند. در آستانه نهمین سالگرد درگذشتش افتخار می کنیم که مردی چنین بزرگ در مکتب استقلال بزرگ شد تا افتخاری بزرگ برای این باشگاه باشد.

آن چه حجازی بر جای گذاشت صداقت، صراحت کلام و پاکی بود که باشد ما نیز چون او ادامه دهنده راهی شویم که او را ماندگار کرد. اسطوره ای ماندگار برای این فوتبال که تا همیشه نامش مایه افتخار ما خواهد بود.

  • استقلال 6 پرونده طلبکاران خارجی را بست

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

طفره: طفره: تارنمای خبری تحلیلی

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 10634

به "سعادتمند: حجازی بودن، کار آسانی نبود" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سعادتمند: حجازی بودن، کار آسانی نبود"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید