تولید صنایع دستی ساکنان نیمروز در ایام نوروز

به گزارش کنفرانس هکا، رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیمروز گفت: یکی از راه کارهای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در شهرستان نیمروز ماندن در خانه و روی آوردن به هنر صنایع دستی است.

تولید صنایع دستی ساکنان نیمروز در ایام نوروز

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان، صادق میرحسینی اظهار کرد: از راه های پیشگیری و شیوع ویروس کرونا ماندن در خانه است و می تواند نتایج مثبتی را در زمینه اقتصاد جامعه محلی نیز داشته باشد، مردم با فرهنگ و هنردوست شهرستان نیمروز با شعار در خانه بمانیم که در بین مردم و فضای مجازی نیز در گردش است، در قرنطینه خانگی رو به تولیدات صنایع دستی آوردند.

او گفت: خامه دوزی، سیاه دوزی، توتن بافی، پارچه بافی، سوزن دوزی، فرش و گلیم صنایع دستی سیستان است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نیمروز اضافه نمود: هدف از این کار ترویج فرهنگ و احیا صنایع دستی و کمک به رونق تولید ملی با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و اقتصاد مقاومتی است که در چند روز گذشته نیز باهمت این صنعتگران و همراهی با سایر صنعتگران کشور به تولید لباس برای بیماران کرونا و ماسک رایگان برای مردم پرداختند.

اروپا: اروپا: سفر به مهد فناوری و میراث دار تمدن باستانی روم و یونان

منبع: میراث آریا
انتشار: 19 مرداد 1400 بروزرسانی: 19 مرداد 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 9373

به "تولید صنایع دستی ساکنان نیمروز در ایام نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تولید صنایع دستی ساکنان نیمروز در ایام نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید