برنامه های هفته گردشگری در کردستان اعلام شد
به گزارش کنفرانس هکا، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان گفت: 9 مجتمع گردشگری، اقامتی و پذیرایی به مناسبت هفته گردشگری در کردستان افتتاح می گردد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، سید محسن علوی مدیرکل میراث فرهنگی این استان، امروز یکشنبه 25 شهریور با اشاره به برنامه های هفته گردشگری در کردستان، گفت: مراسم گرامیداشت روز جهانی گردشگری با حضور مدیران ارشد استانی، فعالان عرصه گردشگری و علاقه مندان این حوزه در سنندج برگزار می گردد.
او گفت: هتل داوینکو بانه، مجتمع تفریحی، گردشگری روستای نوره سنندج و نیز 7 اقامتگاه بوم گردی در روستاهای دولاب، دره تفی، آویهنگ و شهر دیواندره در همین هفته افتتاح و آماده پذیرایی از گردشگران می شوند.
علوی گفت: همچنین به همت بخش خصوصی در هفته گردشگری کلنگ مجتمع تفریحی، سرگرمی تافگه در سنندج بر زمین زده خواهد شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کردستان به برپایی نمایشگاه عکس جاذبه های استان اشاره نمود و اضافه کرد: با همراهی انجمن های حوزه میراث فرهنگی پاکسازی روستاهای گلین، دولاب، پالنگان و نیز محوطه غار باستانی کرفتو انجام می گردد.
او با اشاره به برگزاری برنامه های مختلف در سطح استان به مناسبت هفته گردشگری، از برپایی مراسم زنگ مهر و گردشگری، برگزاری تورهای یک روزه رایگان و نیز برپایی نمایشگاه های گردشگری و صنایع دستی اطلاع داد.
منبع: میراث آریا