با این روش در هفت مرحله بیف استراگانوف درست کنید
به گزارش کنفرانس هکا، در ادامه پختن مرحله به مرحله بیف استراگانوف را میخوانید.
با این روش در هفت مرحله بیف استراگانوف درست کنید
مواد لازم:
500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک
1 عدد پیاز میانه
1 قاشق سوپ خوری کره
1 قاشق سوپ خوری روغن
250 گرم قارچ
1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
200 گرم سیب زمینی سرخ کرده
مواد لازم برای سس:
2 قاشق سوپخوری کره
3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب
2 قاشق سوپخوری آرد سفید
سه چهارم پیمانه شیر
نمک
فلفل
دستور پخت
قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.
گوشت خرد شده را به پیاز افزوده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.
مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.
برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.
سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.
غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی(یا چیپسی یا خلالی) و جعفری نیز استفاده کنید.
منبع: گردشبان