با این روش در هفت مرحله بیف استراگانوف درست کنید
به گزارش کنفرانس هکا، در ادامه پختن مرحله به مرحله بیف استراگانوف را میخوانید.
![با این روش در هفت مرحله بیف استراگانوف درست کنید با این روش در هفت مرحله بیف استراگانوف درست کنید](https://hecaconf.ir/upload/2024/02/05/94fbcce702d1637e-886bbbfaa093-fb398e51a3c1.jpg)
با این روش در هفت مرحله بیف استراگانوف درست کنید
مواد لازم:
500 گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک
1 عدد پیاز میانه
1 قاشق سوپ خوری کره
1 قاشق سوپ خوری روغن
250 گرم قارچ
1 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده
200 گرم سیب زمینی سرخ کرده
مواد لازم برای سس:
2 قاشق سوپخوری کره
3 قاشق سوپخوری خامه پرچرب
2 قاشق سوپخوری آرد سفید
سه چهارم پیمانه شیر
نمک
فلفل
دستور پخت
قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.
گوشت خرد شده را به پیاز افزوده و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید.
مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت 45 دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.
برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.
سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.
غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی(یا چیپسی یا خلالی) و جعفری نیز استفاده کنید.
منبع: گردشبان