بازی با کراپ کاملا در اختیار ما بود، غافلگیر شدیم

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران، در یکی از بازی های هفته هجدهم لیگ برتر فوتسال امروز دو تیم گیتی پسند و کراپ الوند به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی پرگل و 6 بر 4 کراپ به سرانجام رسید. گیتی پسند هرچند با این باخت هم در صدر جدول باقی ماند اما فرصت ایجاد اختلاف امتیاز با تیم دوم جدول را از دست داد.

بازی با کراپ کاملا در اختیار ما بود، غافلگیر شدیم

محمد کشاورز سرمربی گیتی پسند در سرانجام این مسابقه در تبادل نظر با شبکه تلویزیونی قزوین گفت: بازی فوق العاده سنگین بود. ضمن تبریک به تیم کراپ، بازی را کاملاً در اختیار داشتیم.

کشاورز اضافه کرد: 80 درصد بازی ما در نیمه اول و نیمه دوم در زمین کراپ بود. آنها به ضد حملات دل بسته بودند که پیروز هم شدند و ما را غافلگیر کردند.

سرمربی گیتی پسند تاکید نمود: از عملکرد تیمم کاملاً راضی هستم. بازیکنانم شجاعانه بازی کردند. درست است نتیجه نگرفتیم ولی خوب بازی کردیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 19 خرداد 1401 بروزرسانی: 19 خرداد 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 13890

به "بازی با کراپ کاملا در اختیار ما بود، غافلگیر شدیم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بازی با کراپ کاملا در اختیار ما بود، غافلگیر شدیم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید