اجرای فاز دوم تخلیه سنگفروشی های میدان کتاب

به گزارش کنفرانس هکا، سنگبری های میدان کتاب با هدف ایجاد آرامش و جلب رضایت شهروندان محله آسمان ها در فاز دوم تخلیه شد.

اجرای فاز دوم تخلیه سنگفروشی های میدان کتاب

رسول کشت پور شهردار منطقه با بیان این خبر گفت: با اجرای فاز نخست و دوم تخلیه سنگفروشی های محله آسمان ها تاکنون 5 هزار و 180 مترمربع از زمین های تحت تصرف سنگفروشی های اطرف میدان کتاب تخلیه و پاکسازی شده و در آینده ای نزدیک و با اجرای فاز سوم، هزار و 270 مترمربع باقیمانده از این زمین ها به طور کامل آزادسازی خواهد شد.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح در محله آسمان ها، افزایش سلامت جامعه و داشتن محیط زیستی پاک و عاری از هرگونه آلودگی زیست محیطی، صوتی و آب و هوایی است. با توجه به افزایش جمعیت و گسترش روز به روز صنایع، کنترل آلودگی محیط زیست و جلوگیری از رشد تصاعدی آن از مهم ترین دغدغه های مدیران شهری است.

شهردار منطقه 2 در ادامه گفت: به دنبال نارضایتی ساکنان و شهروندان محله آسمان ها به دلیل آلودگی های زیست محیطی، ایجاد سروصدا و ترافیک و آلودگی های بصری ناشی از وجود این مشاغل در محدوده میدان کتاب و در ادامه اجرای آرای بند20 ماده 55 قانون شهرداری ها، توافق با مالکان این زمین ها و تخلیه فوری این سنگبری ها در دستور کار معاونت مربوطه قرار گرفت. در فاز نخست 4 هزار و 100 مترمربع از زمین های سنگبری و مصالح فروشی اطراف میدان کتاب، اواخر اردیبهشت سال جاری تخلیه و در فاز دوم، هزار و 80 مترمربع دیگر از این زمین ها تخلیه و ساماندهی شد و به زودی فاز سوم نیز اجرایی می شود.

طرفداران رونالدو: مجله فوتبال و طرفداران بازکن محبوب رونالدو

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 10 مهر 1400 بروزرسانی: 10 مهر 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 6670

به "اجرای فاز دوم تخلیه سنگفروشی های میدان کتاب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اجرای فاز دوم تخلیه سنگفروشی های میدان کتاب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید