آیا کنار گذاشتن کیبورد پیش فرض گوشی اندرویدی همچنان ارزشش را دارد؟

به گزارش کنفرانس هکا، گوشی های اولیه اندرویدی با کیبورد هایی همراه بودند که به طور شگفت انگیزی از گزینه های جایگزینِ شرکت های ثالث، کارایی کمتری داشتند. اما امروزه دیگر اینطور نیست. احتمالا تا به حال به صفحه کلیدی که هنگام تایپ کردن با گوشی ظاهر می گردد، زیاد دقت نکرده اید. آیا با انتخاب یک گزینه جایگزین، به مزیت خاصی دست پیدا می کنید؟

آیا کنار گذاشتن کیبورد پیش فرض گوشی اندرویدی همچنان ارزشش را دارد؟

اولین نکته این است که یک کیبورد پیش فرض برای همه گوشی های اندرویدی وجود ندارد. اگر از گوشی پیکسل یا یکی از گوشی هایی استفاده می کنید که با نسخه تقریبا خام اندروید عرضه می گردد، از Gboard، صفحه کلید گوگل استفاده می کنید. اگر از دستگاه سامسونگ گلکسی استفاده می کنید، صفحه کلید سامسونگ را دارید. اگر گوشی شما صفحه کلید دیگری دارد، به احتمال زیاد آن هم کیبورد مناسبی است.

بهبود پیش بینی کلمات

پیش بینی های گوگل بسیار قابل اعتماد هستند، بنابراین حتی اگر کلیدهای زیادی را اشتباه فشار دهید، به طور کلی می توانید روی ظاهر شدن کلمه مورد نظر خود بالای صفحه کلید حساب کنید. این تجربه در گوشی هایی که با صفحه کلید سامسونگ عرضه می شوند نیز مشابه است.

در اوایل ظهور اندروید، برای داشتن پیش بینی های باکیفیت، احتیاج به یک کیبورد جانبی بود. به عنوان مثال، SwiftKey که در سال 2010 عرضه شد، با تکیه بر کلمات پیشین تایپ شده به وسیله کاربر، کلمه بعدی را حدس می زد و با گذشت زمان و تحلیل نحوه استفاده کاربر، پیش بینی های خود را بهبود می بخشید. مایکروسافت در سال 2016 SwiftKey را خریداری کرد، اما تا آن موقع، تولیدنمایندگان گوشی های اندروید بخش زیادی از ویژگی های خاص SwiftKey را در صفحه کلیدهای خود گنجانده بودند. اکنون این نوع پیش بینی، مگر به صورت اختیاری غیرفعال گردد، جزئی جدانشدنی از نحوه کارکرد یک گوشی همراه اندرویدی است.

برای تایپ با سوایپ دیگر احتیاجی به کیبورد های خاص ندارید

مدت کوتاهی پس از ورود Swype به عرصه تکنولوژی در سال 2009، این اپلیکیشن به ابزاری ضروری تبدیل شد. Swype روشی نوآورانه برای تایپ کردن روی صفحه های لمسی بود که معایب عدم وجود کلیدهای فیزیکی را رفع می کرد. با کشیدن انگشت خود روی کلیدهایی که در غیر این صورت آنها را فشار می دادید، Swype کلمه ای را که قصد تایپ آن را داشتید حدس می زد.

این قابلیت اکنون در کیبوردهایی مانند Gboard و صفحه کلید سامسونگ به صورت پیش فرض وجود دارد. این ویژگی چنان در عملکرد تلفن های هوشمند ادغام شده است که حتی احتیاجی به فعال کردن آن ندارید. البته همچنان بسیاری از کاربران از این قابلیت موجود در کیبورد گوشی های اندرویدی بهره نمی برند ولی بعضی کاربران علاقه زیادی به استفاده از آن نشان می دهند.

تایپ راحت به وسیله صحبت کردن

اگر حوصله لمس یا کشیدن انگشت روی صفحه نمایش را ندارید، می توانید به جای آن صحبت کنید. قابلیتِ ورودیِ صوتی اکنون به طور پیش فرض در اندروید تعبیه شده است. هنگامی که صفحه کلید ظاهر می گردد، روی میکروفون ضربه بزنید و آغاز به صحبت کنید. تلفن شما صحبت های شما را به متن تبدیل می نماید. البته ممکن است بعداً مجبور شوید برای تصحیح علائم نگارشی به متن بازگردید، اما با در نظر گرفتنِ این که تا همین چند وقت پیش مردم برای استفاده از نرم افزارهای تبدیل گفتار به متن باید هزینه های هنگفتی می پرداختند، این قابلیت بسیار چشمگیر است.

کیبورد های پیش فرض تم هم دارند

زمانی، تغییر طرح رنگ کیبورد به رنگ های شاد و زنده، علتی کافی برای جایگزینی کیبورد پیش فرض با کیبوردی دیگر بود. اما امروزه، کیبوردهای پیش فرض با انبوهی از گزینه ها ارائه می شوند. در خصوص کیبورد Gboard، شما می توانید از میان مجموعه ای از رنگ ها، یک طیف رنگی یا یک عکس چشم انداز، انتخاب کنید. کیبورد سامسونگ نیز با استفاده از ماژول های Good Lock قابل تم بندی و شخصی سازی است.

در حالی که کیبوردهای شخص ثالثی وجود دارند که به شما امکان می دهند سفارشی سازی را حتی بیشتر انجام دهید، کیبوردهای پیش فرض برای بیشتر افرادی که خواستار کیبوردی مجذوب نماینده هستند، به مقدار کافی تنوع و امکانات ارائه می نمایند.

وجود انواع GIF و استیکر در کیبورد گوشی های اندرویدی

برای بسیاری از کاربران، استفاده از GIF و استیکرهای متنوع در کیبورد گوشی اندرویدی اهمیت بسیار زیادی دارد. آیا می توانید به راحتی GIF به متن خود اضافه کنید؟ آیا امکان جستجوی GIF از داخل کیبورد وجود دارد؟ در گذشته برای استفاده از GIF در هر برنامه ای، به یک برنامه اختصاصی مانند Giphy احتیاج بود، اما این موضوع مربوط به حدود یک دهه پیش است. حتی حالا کیبورد گوشی هم از استیکرهای متنوعی پشتیبانی می نماید. کیبوردهای پیش فرض مانند Gboard و کیبورد سامسونگ، علاوه بر کاربردی بودن، به ابزاری سرگرم نماینده نیز تبدیل شده اند.

قابلیت های مجذوب نمایندهی که فقط در بعضی کیبورد ها پیدا می شوند

در دنیای امروز، تایپ بر روی صفحه نمایش لمسی به امری بدیهی تبدیل شده است. بسیاری از ما، به ویژه نسل جوان، به حدی با این روش تایپ خو گرفته ایم که شاید حتی سرعت تایپ مان با گوشی موبایل از کیبورد فیزیکی هم بیشتر باشد. با این وجود، دنیای کیبوردهای لمسی به تایپ ساده ختم نمی گردد و نوآوری در این زمینه همچنان ادامه دارد. در کنار کیبورد های مشهور ارائه شده برای گوشی های اندرویدی، همچنان توسعه دهندگان کیبورد های مجذوب نمایندهی را ارائه می دهند که در ادامه به بعضی از قابلیت های خلاقانه تعدادی از آن ها می پردازیم.

تغییر شکل کلید ها

تمامی کیبورد های مجازی پیش فرض گوشی های اندرویدی کوشش می نمایند تا ظاهری مشابه صفحه کلیدهای فیزیکی که جایگزین آن ها شده اند را داشته باشند. با این حال، یک صفحه کلید مجازی با محدودیت های مشابهی روبه رو نیست. شما می توانید کلیدها را به هر شکلی که می خواهید در بیاورید و بعضی از این اشکال به شما امکان می دهند کلیدهای بزرگ تری را در همان فضای صفحه نمایش جای دهید. به همین علت است که Typewise به جای کلیدهای مربعی، از شش ضلعی استفاده می نماید.

با ترکیبی از نقاط تماس بزرگ تر برای لمس و استفاده شهودی از حرکات (کشیدن انگشت به سمت چپ برای حذف متن)، شما می توانید یاد بگیرید که با Typewise سریع تر از Gboard تایپ کنید. تأکید در اینجا بر روی یادگیری است، زیرا در ابتدا و تا زمانی که انگشتان شما به شکل تازه صفحه کلید عادت نمایند، کمی اشتباه خواهید کرد.

سازگاری بالا با ویندوز

Gboard به خوبی بین دستگاه هایی که با اکانت گوگل وارد شده اید، سینک می گردد. اما اگر در کنار گوشی اندرویدی از کامپیوتر مبتنی بر ویندوز استفاده می کنید و می خواهید یک کلیپ بورد مشترک بین کامپیوتر و گوشی خود داشته باشید، Microsoft SwiftKey را امتحان کنید. SwiftKey از Copilot نیز استفاده می نماید، هوش مصنوعی که اگر در زیست بوم مایکروسافت غوطه ور باشید ممکن است آن را بشناسید. این هوش مصنوعی در مرورگر Edge، برنامه های مختلف مایکروسافت و حتی خود ویندوز تعبیه شده است. اگر از Copilot استفاده می کنید، SwiftKey انتخابی ایده آل برای شما خواهد بود. حتی می توانید با جایگزینی Google Assistant با Copilot در اندروید، فراتر بروید.

افزایش حریم خصوصی

برای بعضی کاربران، حریم خصوصی اهمیت بسیار زیادی دارد و مثلا دوست ندارند عبارات تایپ شده راهی سرورهای شرکت توسعه دهنده گردد. در این شرایط، می توانید سراغ کیبورد مجازی متن باز بروید که از بین آن ها، استفاده از OpenBoard را توصیه می کنیم.

OpenBoard احتمالاً سرعت تایپ شما را افزایش نخواهد داد. این برنامه به طور کامل از قابلیت سوایپ کردن پشتیبانی نمی نماید، اما همچنان ویژگی های مفیدی مانند تصحیح اتوماتیک، ادغام با کلیپ بورد، تم های مختلف و امکان اضافه کردن ردیف عددی را ارائه می دهد.

برای بیشتر افراد، احتیاجی به جستجوی کیبوردهای جانبی نیست. کیبوردهای پیش فرض به خوبی کار می نمایند و کارشان را به درستی انجام می دهند. با این حال، همواره خوب است که گزینه های مختلفی داشته باشیم و اندروید در این زمینه ما را ناامید نمی نماید. شما می توانید بدون هیچ علت خاصی، فقط برای امتحان کردن کیبوردهای تازه، در پی کیبورد دیگری در پلی استور بگردید و ده ها گزینه مختلف برای سرگرم شدن پیدا خواهید کرد.

منبع: HowToGeek

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 15 اسفند 1402 بروزرسانی: 15 اسفند 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 15703

به "آیا کنار گذاشتن کیبورد پیش فرض گوشی اندرویدی همچنان ارزشش را دارد؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا کنار گذاشتن کیبورد پیش فرض گوشی اندرویدی همچنان ارزشش را دارد؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید