15 هزار و 426 مسافر در مدارس سیستان و بلوچستان اسکان یافتند

به گزارش کنفرانس هکا، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: 15 هزار و 426 مسافر در قالب چهار هزار و 285 خانوار تاکنون در مدارس، خانه های معلم و اردوگاه های تفریحی استان اسکان داده شدند.

15 هزار و 426 مسافر در مدارس سیستان و بلوچستان اسکان یافتند

به گزارش خبرنگار از ، عباسعلی ارجمندیمعاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: سال جاری هزار و 143 کلاس درس در قالب 122 مدرسه، پنج خانه معلم و سه اردوگاه آموزش و پرورش در قالب 48 سوئیت پذیرای مسافران نوروزی سیستان و بلوچستان هستند.

وی ادامه داد: بیشترین اسکان این مدت با 12 هزار و 315 نفر در قالب سه هزار و 421 خانوار در مدارس سیستان و بلوچستان صورت گرفته است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین پذیرش مهمانان نوروزی استان در شهرستان های زاهدان و چابهار بوده است.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال مسافران نوروزی تعداد دیگری از مدارس در سطح سیستان و بلوچستان برای پذیرش مسافران در حال تدارک است.

ارجمندی با اشاره به عملکرد ستاد تکریم و اسکان نوروزی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در نوروز 97 گفت: 18 هزار و 848 خانوار در قالب 237 هزار و 486 نفر روز سال گذشته در مدارس این استان اسکان داده شدند.

ع

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 9 تیر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 2469

به "15 هزار و 426 مسافر در مدارس سیستان و بلوچستان اسکان یافتند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "15 هزار و 426 مسافر در مدارس سیستان و بلوچستان اسکان یافتند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید