هتل بزرگ تاراز عسلویه به بهره برداری رسید
به گزارش کنفرانس هکا، هتل بزرگ تاراز عسلویه در چهارمین روز دهه فجر و با حضور وزیر کشور، استاندار و مدیران استان بوشهر به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگاران، وزیر کشور شامگاه یکشنبه در آیین بهره برداری از هتل تاراز عسلویه اظهار کرد: در کنار حوزه های صنعتی، تولیدی، آبزی پروری و کشاورزی، استان بوشهر دارای ظرفیت مناسبی در عرصه توریستی دارد.
احمد وحیدی با اعلام این که دولت در بخش های مختلف از سرمایه گذاران حمایت می نماید، افزود: سواحل بکر و زیبا و موقعیت منحصربفرد استان ساحلی بوشهر می تواند برای سرمایه گذاران برای ارتقا زیرساخت های توریستی مجذوب کننده باشد.
وی افزود: هتل تاراز با سرمایه گذاری 9 هزار و 500 میلیارد ریالی بخش خصوصی در عسلویه به بهره برداری رسیده که اهمیت زیادی در جذب توریست دارد.
وی ادامه داد: توسعه زیرساخت های توریستی مورد تاکید مدیران استان بوشهر قرار گرفته است و امیدوارم به اهداف مورد نظر برسیم.
وزیر کشور بعد از ظهر یکشنبه به منظور افتتاح و شروع عملیات اجرایی طرح های دهه فجر وارد عسلویه استان بوشهر شد.
منبع: دنیای سفر