نفتکش حادثه دیده ایران در حال بازگشت به خلیج فارس است
به گزارش کنفرانس هکا، شرکت ملی نفتکش ایران اعلام نمود: کشتی سانحه دیده سابیتی بعد از پایداری وضعیت کلی در حال حرکت به سمت آب های خلیج فارس است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ملی نفتکش ایران، نفتکش ایرانی سابیتی صبح امروز در ساعت های 5 و 5:20 صبح به وقت ایران در 60 مایلی بندر جده عربستان سعودی دچار تخریب در بخش بدنه شده است که احتمال می رود دلیل آن اصابت دو موشک باشد.
این سانحه آسیب دیدگی در مخازن 1 و 2 در قسمت سمت راست کشتی به ابعاد نیم تا یک و نیم متر در بدنه کشتی ایجاد نموده است.
منشا این حملات هنوز معین نشده است و تحت آنالیز و رصد کارشناسی و امنیتی قرار گرفته است.
این کشتی خوشبختانه دچار حریق نشده است و همه کارکنان کشتی در وضعیت سالم و ایمن به سر برده و کشتی نیز با کوشش کارکنان کشتی و راهنمایی کارشناسان حاضر در اتاق اضطرار شرکت ملی نفتکش در وضعیت با ثباتی قرار گرفته است.
این کشتی هم اکنون با سرعتی کم در حال ترک منطقه و حرکت به سمت آب های خلیج فارس است.
منبع: همشهری آنلاینayanketab.ir: مجموعه ای از بهترین کتاب های دنیا را در این مجموعه بخوانید
dubairo.ir: دبی: زیباترین شهر حاشیه خلیج فارس و امارات