قدوس: بد نبودم اما راضی نیستم

به گزارش کنفرانس هکا، انگار یک وزنه سنگین از دوش مان برداشته شد

با گل سامان قدوس مقابل گنگام، امیین از سقوط به دسته دوم نجات یافت.بعد از این بازی قدوس در مصاحبه ای گفت:از فشار زیادی که در تیم وجود داشت رهایی یافتیم، مانند کسی که وزنه سنگینی از روی دوشش برداشته شده هستم. ما فصل سختی را در این فصل داشتیم و خوشحالم که به هدفمان رسیدیم و در لیگ باقی ماندیم. این موضوع برای ما بسیار مهم است.

قدوس: بد نبودم اما راضی نیستم

وی ادامه داد:ما باید به آینده نگاه کنیم زیرا فصل دشواری در انتظار ما خواهد بود و باید عملکردمان را بهبود دهیم و در انتظار فصل آینده خواهیم بود. ما یک تیم فوق العاده ای داشتیم و اغلب بازیکنان در کنار هم مثل خانواده ام بودیم.

قدوس درباره اینکه آیا فصل آینده در آمیان باقی می ماند، گفت:می خواهم فصل آینده هم در آمیان حضور داشته باشم، از عملکردم در فصل جاری راضی نیستم البته چندان هم بد نبوده است، می خواهم در فصل آینده و در رقابت های لوشامپیونه عملکرد بسیار بهتری داشته باشم.

قدوس گفت: در این فصل 4 گل زدم و 4 پاس گل هم ساختم اما عملکرد من می تواند بهتر باشد و در فصل آینده به دنبال آن خواهم بود.

3-185

سبزوار: سبزوار: با مجله خبری تحلیلی سبزوار بروز باشید

طفره: طفره: تارنمای خبری تحلیلی

منبع: ایران ورزشی
انتشار: 9 آبان 1400 بروزرسانی: 9 آبان 1400 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 3440

به "قدوس: بد نبودم اما راضی نیستم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قدوس: بد نبودم اما راضی نیستم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید