عضو تازه ارتش آمریکا: قاطر رباتیک!

به گزارش کنفرانس هکا، نیروی زمینی و تفنگداران ویژه دریایی ایالات متحده هر دو در پی یک وسیله نقلیه کاملاً تازه با یک الهام قدیمی هستند: قاطر.

عضو تازه ارتش آمریکا: قاطر رباتیک!

به گزارش خبرنگاران ، ربات آریون به عنوان یک وسیله حمل و نقل چند منظوره نظامی یا SMET شناخته می گردد. این ربات یک وسیله نقلیه شش در شش آفرودی است که می تواند حدود 550 کیلوگرم بار حمل کند. این خودرو با استفاده از باتری های داخلی می تواند با یک بار شارژ تا 100 کیلومتر مسافت را طی کند و به گزارش دیفنس نیوز، سرعت آن در جاده ها 43 کیلومتر در ساعت و حدود 22 کیلومتر در ساعت در زمین های آفرودی است.

به نقل از روزیاتو، تفنگداران دریایی در حال آزمایش آریون به عنوان بخشی از برنامه ارزیابی خودروهای خارجی هستند. آن ها در پی این هستند که یک خودروی SMET متعلق به خود را برای همراهی پیاده نظام، مهندسان و دیگر نیروهای نظامی در میدان نبرد به خدمت بگیرند. ارتش ایالات متحده پس از یک پروژه ناموفق در سال 2011، در سال 2019 قراردادی برای خودروی خودشان (SMET Increment 1) امضا کرد که در آن با خرید 674 ربات برای تحویل تا پاییز 2024 موافقت کردند. SMET Increment 1 می تواند 450 کیلوگرم را در مسافت 96 کیلومتری حمل کند. شرکت سازنده، جنرال داینامیکس، 16 خودروی اول را در سال 2022 تحویل داد.

روبو - قاطر چیزی است که ارتش آن را چند برابر نماینده نیرو می نامد - آن ها به پیاده نظام اجازه می دهند که به مسافت های دورتری بروند، تجهیزات بیشتری حمل نمایند، و به طور کلی کارهای خود را بهتر از زمانی که سربازان تنها هستند انجام دهند. این بیشتر به علت توانایی این قاطرهای رباتیک در حمل بارهای سنگینی است که در غیر این صورت سربازان باید خود آن ها را حمل نمایند. در شرایط عادی، یک سرباز پیاده نظام سبک ممکن است تا 45 کیلوگرم تجهیزات حمل کند که برای 3 تا 5 روز در میدان نبرد کافی است. با این حال، سربازی که به میزان نیمی از وزن خود بار حمل می نماید، هدف آسانی است و اغلب کاملاً خسته به هدف خود می رسد.

5858

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 21 اسفند 1402 بروزرسانی: 21 اسفند 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 15912

به "عضو تازه ارتش آمریکا: قاطر رباتیک!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "عضو تازه ارتش آمریکا: قاطر رباتیک!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید