صادرات سیستان و بلوچستان به پاکستان 133 درصد رشد داشته است

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان، نادر میرشکار در نشست آنالیز روند صادرات سیستان و بلوچستان به پاکستان که در اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان برگزار گردید، گفت: کل صادرات از گمرکات و بازارچه های مرزی استان به کشور پاکستان در 8 ماه ابتدایی امسال به ارزش 316 میلیون و 516 هزار و 217 دلار بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش 133 درصد افزایش داشته است.

صادرات سیستان و بلوچستان به پاکستان 133 درصد رشد داشته است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: میزان صادارت در 8 ماه ابتدایی امسال از گمرکات استان به کشور پاکستان دارای ارزش 84 میلیون و 130 هزار و 773 دلار و از بازارچه های مرزی استان نیز به ارزش 232 میلیون و 385 هزار و 444 دلار بوده است.

وی توضیح داد: در مدت 8 ماه ابتدایی امسال از استان سیستان و بلوچستان اقلامی از جمله مصالح ساختمانی به ویژه سیمان، خرما ، گاز و صیفی جات به کشور پاکستان صادر شده است.

میرشکار تاکید نمود: استان سیستان و بلوچستان با کشور پاکستان حدود یک هزار کیلومتر مرز مشترک دارد که خود ظرفیت بزرگی در موضوع تجارت و مبادلات مرزی با این کشور بزرگ و پرجمعیت است.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 1 تیر 1401 بروزرسانی: 1 تیر 1401 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 1501

به "صادرات سیستان و بلوچستان به پاکستان 133 درصد رشد داشته است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "صادرات سیستان و بلوچستان به پاکستان 133 درصد رشد داشته است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید