رئیس ستاد بحران در تبادل نظر با خبرنگاران: ستاد بحران تهران تشکیل جلسه داد، تهران طوفانی نمی گردد
به گزارش کنفرانس هکا، صادقی با تکذیب وقوع طوفان در تهران گفت: پیش بینی ما وزش بادهای تند است.

احمد صادقی رئیس ستاد بحران شهرداری تهران در مصاحبه با خبرنگار با تکذیب اخباری مبنی بر در پیش بودن سیل و طوفان در تهران اظهار کرد: بر اساس اطلاعیه های هواشناسی، شهر تهران از یک شنبه شب تا چهارشنبه ظهر همراه با باد شدید خواهد بود.
رئیس ستاد بحران شهرداری تهران با بیان اینکه باد شدید، سرعتی بین 60 تا 90 کیلومتر دارد، گفت: این گونه بادها طوفان نامیده نمی شوند و طوفان با بادی گفته می گردد که سرعت وزش آن120 کیلومتر در ساعت باشد.
صادقی با بیان اینکه در باد شدید هم احتمال سقوط اجسام سنگین از نقاط بلند و مرتفع وجود دارد، گفت: در ایام بهار در نقاطی از شمال تهران وزش باد سرعت تند می گردد و لذا در مقاطع مختلف زمانی احتمال وزش باد زیاد وجود دارد، و نمی توانیم آن را محدود به زمانی خاص کنیم.
رئیس ستاد بحران شهرداری تهران با تاکید بر اینکه بحث طوفان در تهران وجود ندارد اظهار کرد: باتوجه به شدت بارشی که وجود دارد پیش بینی آب گرفتگی معابر شمال تهران را نموده ایم ولی تاکنون هیچ گونه آبگرفتگی از تهران گزارش نشده است.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوانayrokh.ir: مجله گردشگری و مسافرتی
cruisero.ir: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها