خورشید هم حرکت می نماید؟

به گزارش کنفرانس هکا، از سنین پایین به ما آموخته اند که سیارات منظومه شمسی به دور یک ستاره مرکزی، خورشید، در حال چرخش هستند؛ اما آیا خود خورشید در منظومه شمسی حرکت می نماید؟

خورشید هم حرکت می نماید؟

به گزارش خبرگزاری خبرنگاران ، ستاره ما به دور قلب کهکشان راه شیری با سرعت خیره کننده 720000 کیلومتر در ساعت می گردد و کل منظومه شمسی را همراه خود می کشاند.

در طول روز، مطمئناً به نظر می رسد که خورشید از نقطه نظر ما نیز حرکت می نماید. در آسمان از روی سطح زمین عبور می نماید و طلوع و غروب خورشید را به ما هدیه می دهد. اما این حرکت نتیجه چرخش زمین است. این نتیجه حرکت واقعی خورشید نیست.

علاوه بر این، در طول یک سال زمینی، 365 روز، موقعیت خورشید از دیدگاه ما نیز در آسمان تغییر می نماید؛ با این حال، طبق گفته موزه سلطنتی گرینویچ، این نتیجه حرکت واقعی خورشید نیست، بلکه نتیجه کج شدن زمین است. سیاره ما دارای یک مدار بیضوی است و بنابراین گاهی اوقات در طول زمان به خورشید نزدیک تر می گردد.

مدت زمانی که یک سیاره طول می کشد تا یک دور کامل به دور خورشید بچرخد، طول سال آن را مشخص می نماید و کوتاه ترین سال نزدیک ترین سیاره به خورشید، عطارد است. سال عطارد معادل 88 روز زمینی است. طولانی ترین مدار سیاره ای در همسایگی کیهانی ما متعلق به نپتون است که سالی 60182 روز زمینی طول می کشد.

اما با بازگشت به سوال اصلی ما، پاسخ کوتاه این است که خورشید در واقع موقعیت خود را در منظومه شمسی تغییر می دهد، البته به میزان ناچیز. این حرکت نوسانی محدود یا تلو تلو خوردن ناشی از تأثیرات گرانشی سیاراتی است که به دور خورشید می چرخند.

منبع: SPACE

227227

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 8 بهمن 1402 بروزرسانی: 8 بهمن 1402 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 14624

به "خورشید هم حرکت می نماید؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خورشید هم حرکت می نماید؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید