اپل موبایل تاشو می سازد

به گزارش کنفرانس هکا، به گزارش خبرنگاران به نقل از دیلی میل، به نظر می رسد اپل قصد دارد با ارایه یک موبایل تاشو بر رقبایش غلبه کند.

اپل موبایل تاشو می سازد

این شرکت حق نشر اختراعی را ثبت کرده که در آن یک نمایشگر تاشو نشان داده شده است. این نمایشگر از دو قسمت تا می شود و همچنین این طرح حاکی از آن است که دستگاه را می توان در حالت باز به عنوان یک تبلت نیز استفاده کرد. علاوه براین موارد دستگاهی که در این حق نشر توضیح داده شده، به داخل یا خارج نیز تا می شود.

حق نشر اختراع مذکور حاوی 37 طراحی مختلف است که ویژگی های فنی و شیوه های تا کردن دستگاه ها را نشان می دهد.

این طرح ها مکانیسم تا شدن دستگاه را نشان می دهند. همچنین طبق این سند در دستگاه ها لولایی وجود دارد که می چرخد تا فرایند تا شدن را تسهیل کند.

طبق حق نشر ثبت شده، می توان وضعیت دستگاه را از حالت 180 به 90 درجه تغییر داد. طرحی دیگر نشان می دهد نمایشگر قابلیت خم شدن به عقب را نیز دارد.

یکی از نکات جالب توجه در این حق نشر مربوط به نمایشگر و کاور تاشدنی آن است. طبق اطلاعات موجود در حق نشر نمایشگر و کاور آن به صورتی طراحی شده اند که هم زمان تا یا باز می شوند.

آیفون سال گذشته نمونه اولیه دستگاهی را ساخت که از وسط تا می شود و از آن زمان تاکنون هواوی، سامسونگ و لنوو دستگاه هایی تاشو ابداع کرده اند. به هر حال این حق نشر نشان دهنده ایده ساخت دستگاه هایی است که حتی می توان آنها را چندبار تا کرد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 6 مرداد 1398 بروزرسانی: 27 آبان 1399 گردآورنده: hecaconf.ir شناسه مطلب: 3490

به "اپل موبایل تاشو می سازد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اپل موبایل تاشو می سازد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید