اتمام حجت پلیس با افرادی که حساب بانکی اجاره می دهند
به گزارش کنفرانس هکا، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری ناجا به افرادی که حساب های بانکی خود را در اختیار کلاهبرداران قرار می دهند، هشدار داد.

به گزارش گروه رسانه های خبرنگاران، سرهنگ اکبری معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا در گفت و گو با خبرنگاران، درباره کلاهبرداری با خرید و فروش کارت های بانکی اظهار کرد: برخی کلاهبرداری ها از سال 88 و از طریق تلفن های ثابت صورت می گرفت و برخی با تلفن های ثابت ارگان های دولتی و با روش های خاصی اقدام به خرید کالا می کردند.
وی با بیان اینکه با فراگیر شدن تلفن همراه بیش از 98 درصد کلاهبرداری ها از طریق تماس تلفنی و اعلام برنده شدن و ارسال پیامک های متعدد صورت گرفت.
سرهنگ اکبری با اشاره به اینکه یکی از روش های کلاهبرداران بدین شکل بود که با نوشتن متنی درخواست پول می کردند، افزود: آن متن به صورت سراسری ارسال می شد و برخی از شهروندان وجوهی را به شماره حساب ذکر شده واریز می کردند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا شرح داد: در سال های اخیر کلاهبرداران از کارت ها یا حساب های بانکی اجاره ای سو استفاده می کنند.
وی شرح داد: طی جلساتی که با حضور معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه، معاونت فضای مجازی دادستانی کشور، سازمان تنظیم مقررات وزارت ارتباطات و بانک مرکزی جلساتی برگزار گشت حدود 19 هزار شماره حساب شناسایی و با دستور قضایی مسدود شدند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا با اشاره به اینکه افرادی عامدانه و عالمانه با کلاهبرداران همکاری می کنند و کارت خود را در اختیار آنان قرار می دهند، بیان نمود: این افراد به لیست سیاه پلیس اضافه و حساب های بانکی شان مسدود می شود.
سرهنگ اکبری اظهار کرد: اگر افراد بیشتر از دو بار در اجاره دادن کارت و حساب بانکی شان دخالت داشته باشند، محدودیت های بانکی در سراسر کشور برایشان لحاظ می شود.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا گفت: مردم نسبت به هشداری هایی که پلیس می دهد هوشیار باشند.
وی افزود: معمولا شماره تلفن هایی که با آن ها برای کلاهبرداری تماس می گیرند اعتباری، ایرانسل و یا رایتل هستند.
منبع: خبرگزاری تسنیممجله آیرخ: مجله گردشگری و مسافرتی
کشتی کروز: کشتی کروز: سفری لوکس و در عین حال مقرون به صرفه به اقیانوس ها